Джон Бойл се завръща в BoyleSports

Share

Tweet

Share

Share

Email


BoyleSports потвърди пред медиите, че Марк Кемп е взел решение да се оттегли като главен изпълнителен директор на ирландския букмейкър.

Смята се, че Кемп напуска бизнеса, за да заеме изпълнителна позиция в новото подразделение за спортни залагания на DAZN – финансираната от няколко милиарда паунда платформа за стрийминг, подкрепена от фонда Access Industries на сър Леонард Блаватник.

Решението предвижда Кемп да напусне BoyleSports, по-малко от година след началото на ръководния му мандат. Кемп се присъедини към BoyleSports миналото лято, заменяйки Конър Грей като главен изпълнителен директор.

The Racing Post съобщи, че основателят на компанията Джон Бойл ще се „завърне към изпълнителната роля в бизнеса“, подкрепен от предшественика Конър Грей, който пое текущите планове за международно разширяване на BoyleSports миналата година.

BoyleSports благодари на Кемп за „положителния принос“, потвърждавайки пред медиите, че той официално ще се оттегли от задълженията на главен изпълнителен директор през юли.

Author: Mattie Bradley