Дюделанж – Пюник Ереван 26 Юли

Двубоят между Дюделанж – Пюник Ереван ще се проведе на 26 Юли (вторник) от 20:30 часа в среща от квалификациите на УЕФА Шампионска лига. От само себе си се разбира, че Пюник ще имат доста да се потрудят, ако искат да запазят мечтите си за Шампионска лига живи.

Коефициетът за победа на Дюделанж е2.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Пюник Ереван е3.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дюделанж – Пюник Ереван: Двубой Статистика

Резултат от първият мач: Пюник – Дюделанж 0-1.
Пюник нямат загуба в последните си 17 мача като гост.
Дюделанж са в победна серия от 3 мача.

Дюделанж – Пюник Ереван: bet-bg.com Online Прогноза

На база на текущото представяне между отборите очакваме убедително представяне и победа за домакините в мача.

bet house  предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн спортните залози. bet365online

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet bg чрез компютър или на телефона си с bet365 mobile.bet365 спорт

Направетесвоята bet365 регистрация и вземете най-добрия бонус за футбол – Бонус за мачове в Европа ви дава шанс да спечелите до бонус. Заедно с груповите и нокаут-етапите на Шампионската лига. Тази оферта се отнася за връщането на акумулатори преди мача с 3 или повече селекции като. Резултати на изигран мач или Резултат/И двата отбора да отбележат. Можете да залагате на следните пазари: английската Висша лига, италианската серия А. Испанската Ла лига. Немската Бундеслига 1 или Шампионската лига на УЕФА. bet-bg на живо bet365 bonus

bet365 mobile

Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър или на телефона си с bet365 mobile. Направете своята bet365 регистрация сега! След регистрацията ще може да използвате профила си и за bet365 казино и bet365 poker.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Още сега можеш да вземеш своя бонус код!

 

Author: Mattie Bradley