Най-новата слот машина на CT Gaming вече е на българския пазар

Share

Tweet

Share

Share

Email


Най-новата слот машина от богатото портфолио на СиТи Гейминг – Next, e вече на българския пазар. Първите инсталации са направени в най-луксозния казино комплекс на Балканите Palms Merkur Royale, както и в игралните зали от веригата Palms Merkur в София. Според мениджърите на обектите машините представят отлични резултати.

Next е най-ново поколение слот машини на СиТи Гейминг, които изкусно съчетават иновативна технология със спиращ дъха софтуер. „Машината много бързо се превърна в хитов продукт в казината и игралните зали, където направихме инсталации. С авангарден дизайн, съчетан с най-новия мултигейм на компанията Diamond King 2, Next е вече сред най-предпочитаните за клиентите ни“, обясни Бисер Божанов, директор Бизнес развитие и стратегии в СиТи Гейминг..

Next има два 27” UHD монитора и 27” видео топер, който е опционален. С удобен play deck, голям CMS панел, панел с бутони и вграден i-deck, както и вгдареното USB за зареждане на телефон, слот машината е надежден продукт, който е създаден, за да носи отлични резултати на операторите и незабравимо забавление на техните клиенти, а вълнуващият мултигейм Diamond King 2 вече е сред най-търсените продукти в локациите.

В Diamond King 2 са включени 50 игри. Десет от тях са свързани с иновативния прогресивен джакпот Diamond Tree, който прави преживяването още по-запомнящо се. Джакпотът е на 3 нива, които могат да бъдат спечелени на всеки залог. Най-вълнуващото е, че наведнъж могат да се спечелят няколко награди, както и няколко нива или няколко пъти едно и също ниво на джакпота.

„Най-новата ни слот машина Next се превърна в хит, който ще разгърне потенциала си през следващите месеци. В съчетание с последния мултигейм от серията Diamond King се получава отлична и завладяваща комбинация, която покрива всички възможни предпочитания”, допълни Бисер Божанов.

Author: Mattie Bradley