СиТи Гейминг показва иновативни продукти на изложението ICE в Лондон

Share

Tweet

Share

Share

Email


СиТи Гейминг представя най-новата си линия продукти по време на изложението ICE в Лондон.

На щанд N3-330 компанията ще покаже пълната гама от авангардни игрални решения, разделени на отделни секции, като посетителите ще направят вълнуващо пътешествие из света на СиТи Гейминг.
„Предлагаме богато игрово изживяване и ще представим нашите най-нови продуктови предложения, които са в синхрон с очакванията на операторите”, обясни Бисер Божанов, Директор бизнес развитие и стратегии.

Най-новата и усъвършенствана слот машина Next ще бъде в центъра на вниманието на щанда. Next съчетава авангарден дизайн и спиращо дъха съдържание. Слот машината представя поредицата мултигейми Diamond King и продължението на легендарния игрален пакет Mega Jack – Mega Jack 2021.

Състояща се от 50 игри, серията Diamond King предлага уникално изживяване, съчетаващо емоцията на 50 игри, в които са включени 40 от най-предпочитаните заглавия, заедно с десет игри, свързани с джакпота на Diamond Tree.

Иновативният прогресивен джакпот Diamond Tree на три нива, който може да бъде спечелен на всеки залог, има вълнуваща концепция, която позволява падането на няколко нива на джакпота и печалби наведнъж.

Мултиигейма Mega Jack 2021 е уникален продукт, който съчетава три компонента в едно. Съставен от 54 игри, игралният пакет предлага две вълнуващи концепции за джакпот. Шестнадесет от игрите са свързани с 3-степенния прогресивен джакпот Diamond Tree, а шест от заглавия са с джакпота на две нива Chilli Link. В същото време играчът може да се наслади и на 32 класически игри, които включват най-играните плодови заглавия, игри с различни бонуси, безплатни игри и много други.

Това е отлична и завладяваща комбинация, която ще покрие всички възможни предпочитания. „Различните пазари, на които работим, имат различни предпочитания и това е предизвикателство, което ние посрещаме с разнообразно съдържание и интригуващи концепции, които могат да отговорят на всеки вкус“, обясни Никола Ненков, Регионален мениджър продажби.

Казино мениджърската система, предлагана от компанията, непрекъснато се подобрява и се добавят нови функционалности. „Това, което отличава нашата система, е фактът, че предлагаме управление на слот и жива игра в едно. Разработена като пълно решение за управление, системата е ефективна за всякакъв тип игрални зали“, обясни Никола Ненков.

„СиТи Гейминг предлага изобилие от вълнуващо ново съдържание. Ние показваме най-доброто, с доказани и популярни игрови концепции, които потребителите незабавно разпознават. Нашите партньори и клиенти могат да очакват страхотно портфолио от мултигейми и игрални решения, създадени, за да отговорят на техните специфични бизнес нужди и да посрещнат изисквания на пазарите. Бихме искали да поканим всички, за да споделим новото си портфолио от продукти на щанда ни по време на ICЕ, Лондон“, завърши г-н Божанов.

Author: Mattie Bradley