Flutter призовава Betfair Cluj за набиране на персонал, за да подкрепи глобалната ИТ експанзия

Share

Tweet

Share

Share

Email


Flutter Entertainment разкри пред румънските медии, че се стреми да наеме 500 нови софтуерни разработчици и ИТ инженери, за да се присъединят към техния център Betfair Cluj Napoca.

Групата за залагания FTSE100 управлява своя технологичен център в Клуж от 2015 г., създаден преди сливането на дъщерното дружество на стойност 4 милиарда британски лири с Paddy Power – трансформираща сделка, която положи основите на Flutter Entertainment да се превърне в най-ценената марка в глобалния сектор за игри.

Офисът на Betfair Cluj служи като централен център на Flutter Group за софтуерно програмиране, информационна сигурност, ИТ инфраструктура, техническа помощ и управление на данни в подкрепа на всички марки на Flutter и глобални територии.

Flutter призовава за най-новата си инициатива за набиране на персонал в Клуж, тъй като компанията се стреми да интегрира новопридобитите активи на Tombola, най-голямата онлайн стая за бинго в Обединеното кралство, и Sisal, оперативен управител на италианската лотария SuperEnalotto.

Разширяването на групата ще доведе до увеличаване на броя на служителите на Betfair Cluj от 1000 на 1500 служители, фокусирани върху ИТ/софтуер, до края на търговията на 2023 г.

Author: Mattie Bradley