Loto Românã разширява продуктовото си портфолио със спортни залагания

Share

Tweet

Share

Share

Email


CN Loteria Românã, операционната компания на Loto Romania (Loto.Ro), обмисля дали да разшири продуктовото портфолио на националната лотария, за да включва фиксирани коефициенти и онлайн предлагане на спортни залагания.

Операторът е изпратил известие до Европейската лотария (EL) и Световната лотарийна асоциация (WLA), като информира членовете, че се нуждае от насоки за разработване на „организирана рамка, за да се погрижи за органичното потребителско търсене в спортните залагания“.

Loteria Românã подчерта, че ще изисква стратегически насоки относно средствата и инвестициите, необходими за функционирането на ефективна рамка за спортни залагания.

В съобщението се разкрива, че Loteria Românã ще прегледа предложенията на „заинтересованите страни“ за управление на своите залагания с фиксирани коефициенти и онлайн спортни залагания. Крайният срок за подаване е 31 януари.

Предложенията за сътрудничество трябва да включват подробности за портфолиото на клиентите, използваните системи за спортни залагания и първоначално описание как ще работи партньорството.

Author: Mattie Bradley