СиТи Гейминг се похвали с машина на сръбския пазар

Share

Tweet

Share

Share

Email


СиТи Гейминг с удоволствие съобщава, че Diamond King 3, последният ни мултигейм, вече е сертифициран и за сърбиския пазар и може да бъде инсталиран в игрални зали на територията на Сърбия. Последвано от успеха на сертифициране и лансирането на мултигейма в България, това събитие утвърждава още по-силно стремежът ни да гарантираме несравнимо игрално изживяване из цяла Европа.

„Diamond King 3 не е просто нов продукт, който пускаме на пазара, а е почит към наследството на компанията, връзката й с иновациите, както и нашите клиенти. Пазарът в Сърбия е ключов, където се намират едни от най-дългогодишните ни партньори и заслужава нищо друго освен най-доброто. И ние вярваме, че Diamond King 3 е точно това“, заяви Бисер Божанов, директор „Стратегия и бизнес развитие“ в СиТи Гейминг.

Част от Diamond King 3 е и емблематичното трио от Mega Jack – Aztec Gold, Champagne 20 и Slot-O-Pol Deluxe. Предлагайки богата селекция от 50 специално разработени заглавия, потребителите със сигурност ще останат очаровани. Сред отличителните елементи на мултигейма е прогресивният джакпот на три нива Diamond Tree, който е свързан с 20 различни игри. Джакпотът допринася не само за вълнението от играта, но и изтъква комплексния математически дизайн, който се крие зад нея. Заветните класики, които оставиха трайна следа на сръбския пазар, са осъвременени с иновативни графики и завладяващи концепции.

С цел осигуряването на цялостна интеграция Diamond King 3 е съвместим с най-добрите и разпространени слот кабинети на компанията,
включително NEXT, EZ Modulo 27/27 и EZ Modulo 32/32, което предлага
възможност за широк избор на залите, желаещи да предоставят на своите
клиенти игрално изживяване от световна класа – Вече достъпно и в Сърбия.

Author: Mattie Bradley