Слот кабинетът на EGT Phoenix още веднъж ще бъде в центъра на вниманието на GAT Expo в Богота

Share

Tweet

Share

Share

Email


Слот кабинетът Phoenix на EGT отново ще събере казино оператори, играчи и експерти от игралната индустрия на щанд А4 на българския производител по време на GAT Gaming&Technology Expo в Богота, което ще се проведе на 8 септември.

Оборудван с 27-инчови монитори, клавиатура с динамичен сензорен дисплей и електромеханични бутони и работещ с най-новата платформа Exciter IV, моделът ще прикове вниманието на посетителите и с избора на игрален софтуер, с който ще бъде представен. Кабинетът ще бъде снабден с джакпота Bell Link, който се превърна в абсолютен бестселър за региона на LatAm, както и с мултигеймите от серия General, съдържащи някои от най-харесваните заглавия от непрестанно увеличаващото се портфолио на EGT.

„Phoenix има огромен потенциал за Колумбия, където нашите продукти традиционно се приемат много добре“, коментира Силвия Маринова, директор на местния офис на EGT. „Той вече го доказа с големия успех, който пожъна при дебюта си на тазгодишното издание на GAT Cartagena през месец март. Вярвам, че ще повтори впечатляващото си представяне и тук, в Богота.“

Г-жа Маринова добави, че дъщерната компания на EGT EGT Digital, която е фокусиранa изцяло върху iGaming сектора, също ще демонстрира голямото разнообразие от продукти, които предлага: инстантни и онлайн слот игри, както и своята собствена платформа за залагания всичко в едно X-Nave.

Author: Mattie Bradley