СиТи Гейминг представя най-новата си линия продукти на ICE в Лондон

Share

Tweet

Share

Share

Email


СиТи Гейминг представя най-новата си линия продукти по време на изложението ICE в Лондон. На щанд N3-330 компанията ще покаже пълната гама от авангардни игрални решения, разделени на отделни секции, като посетителите ще направят вълнуващо пътешествие из света на СиТи Гейминг.„Предлагаме богато игрово изживяване и ще представим нашите най-нови продуктови предложения, които са в синхрон с очакванията на операторите”, обясни Бисер Божанов, Директор бизнес развитие и стратегии.

Най-новата и усъвършенствана слот машина Next ще бъде в центъра на вниманието на щанда. Next съчетава авангарден дизайн и спиращо дъха съдържание. Слот машината представя поредицата мултигейми Diamond King и продължението на легендарния игрален пакет Mega Jack – Mega Jack 2021.

Състояща се от 50 игри, серията Diamond King предлага уникално изживяване, съчетаващо емоцията на 50 игри, в които са включени 40 от най-предпочитаните заглавия, заедно с десет игри, свързани с джакпота на Diamond Tree.Иновативният прогресивен джакпот Diamond Tree на три нива, който може да бъде спечелен на всеки залог, има вълнуваща концепция, която позволява падането на няколко нива на джакпота и печалби наведнъж.

Мултиигейма Mega Jack 2021 е уникален продукт, който съчетава три компонента в едно. Съставен от 54 игри, игралният пакет предлага две вълнуващи концепции за джакпот. Шестнадесет от игрите са свързани с 3-степенния прогресивен джакпот Diamond Tree, а шест от заглавия са с джакпота на две нива Chilli Link. В същото време играчът може да се наслади и на 32 класически игри, които включват най-играните плодови заглавия, игри с различни бонуси, безплатни игри и много други.

Това е отлична и завладяваща комбинация, която ще покрие всички възможни предпочитания. „Различните пазари, на които работим, имат различни предпочитания и това е предизвикателство, което ние посрещаме с разнообразно съдържание и интригуващи концепции, които могат да отговорят на всеки вкус“, обясни Никола Ненков, Регионален мениджър продажби.

Казино мениджърската система, предлагана от компанията непрекъснато се подобрява и се добавят нови функционалности. „Това, което отличава нашата система, е фактът, че предлагаме управление на слот и жива игра в едно. Разработена като пълно решение за управление, системата е ефективна за всякакъв тип игрални зали“, обясни Никола Ненков.

„СиТи Гейминг предлага изобилие от вълнуващо ново съдържание. Ние показваме най-доброто, с доказани и популярни игрови концепции, които потребителите незабавно разпознават. Нашите партньори и клиенти могат да очакват страхотно портфолио от мултигейми и игрални решения, създадени, за да отговорят на техните специфични бизнес нужди и да посрещнат изисквания на пазарите. Бихме искали да поканим всички, за да споделим новото си портфолио от продукти на щанда ни по време на ICЕ, Лондон“, завърши г-н Божанов.

Author: Mattie Bradley